• Over Ons

  Welkom bij Atlantix BV, uw recent opgestarte, lokale partner voor betrouwbare en professionele loodgietersservices in Lier en omgeving.
  Onze reis begon met een duidelijke visie - het bieden van hoogwaardige loodgietersdiensten aan onze gemeenschap, gedreven door passie, toewijding en vakmanschap.

Ervaren vakmensen

Als een nieuwkomer in de loodgietersbranche hebben we onze eerste stappen gezet met een focus op servicekwaliteit en klanttevredenheid. Wat ons onderscheidt, is dat ondanks onze nieuwkomerstatus, onze loodgieters een schat aan jarenlange ervaring met zich meebrengen. Ons jonge en dynamische team combineert enthousiasme en actuele kennis met de knowhow van ervaren vakmensen.
Onze Missie

Bij Atlantix BV willen we niet alleen loodgietersdiensten leveren, maar ook een positieve impact hebben op het dagelijks leven van onze klanten. Onze missie is om een vertrouwde partner te worden die betrouwbare, efficiënte en duurzame sanitair- en verwarmingsoplossingen biedt.
Klantgerichte Aanpak

Onze klantgerichte aanpak is de kern van onze dienstverlening. Als nieuwkomer begrijpen we het belang van open communicatie en het begrijpen van uw unieke behoeften. We luisteren naar uw zorgen en doelen, en werken samen met u om oplossingen te bieden die passen bij uw verwachtingen.
Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Atlantix BV zetten we ons in voor kwaliteit, ongeacht onze nieuwkomerstatus. Ons team is zorgvuldig samengesteld op basis van enthousiasme, potentieel en een gedeelde toewijding aan vakmanschap. We streven naar hoogwaardige resultaten door gebruik te maken van moderne technologieën en de nieuwste trends in de loodgietersbranche.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Bij Atlantix BV omarmen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur.
  We geloven dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het leveren van hoogwaardige loodgietersdiensten;
  het omvat ook het creëren van een positieve impact op de gemeenschap en het milieu waarin we opereren.
  Hier is hoe we duurzaamheid in de praktijk brengen

Duurzame Materialen en Praktijken

We hechten waarde aan de keuze van materialen die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor duurzame materialen verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Daarnaast streven we naar efficiënt gebruik van materialen om afval te minimaliseren.
Energie-efficiënte Oplossingen

In onze dienstverlening streven we naar het implementeren van energie-efficiënte oplossingen voor zowel sanitair als verwarming. We adviseren onze klanten over manieren om hun energieverbruik te verminderen, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook kan resulteren in lagere energiekosten voor huishoudens en bedrijven.

Continue Verbetering

Onze toewijding aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een evoluerend proces. We streven naar continue verbetering door regelmatig onze praktijken te evalueren, nieuwe duurzame oplossingen te ontdekken en onze gemeenschapsbetrokkenheid te vergroten. We zien MVO niet als een verplichting, maar als een kans om bij te dragen aan een betere wereld voor de toekomst.

Bij Atlantix BV geloven we dat duurzaamheid en zakelijk succes hand in hand kunnen gaan. Door bewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact, streven we ernaar om een positieve kracht te zijn in zowel de loodgietersbranche als in de gemeenschap waarin we trots ons bedrijf hebben opgestart.Onze merken

 • Bulex
 • Daalderop
 • Hans Grohe
 • Junkers
 • Remeha
 • Stelrad
 • Vakenderveld 2/3
  2500 Lier

Over ons

Ontdek Atlantix Sanitair, uw betrouwbare loodgieter in Lier en omgeving. Wij bieden professionele sanitairdiensten met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Voor vakkundige oplossingen en snelle service, vertrouw op Atlantix Sanitair.
BTW: BE0783781081

Onze Diensten
 • Ontstoppingsdiensten
 • Reparaties aan leidingen
 • Installatie en reparatie van sanitair
 • Onderhoud van verwarmingsystemen
 • Installatie en reparatie van boilers
 • Installatie van waterleidingen
Copyright Designer@work